For udstillere

Bliv en del af Skandinaviens største cykelmesse

Copenhagen Bike Show er Skandinaviens største cykelmesse, og besøges hvert år af mere end 15.000 gæster fra Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og en række øvrige lande. Messen afholdes i Lokomotivværkstedet, som er en 10.000 m2 stor, smuk industribygning, der – som navnet antyder – tidligere har været værksted for DSB’s lokomotiver.

Seks dedikerede områder

Vi har inddelt den store hal i seks forskellige områder:

PERFORMANCE

I PERFORMANCE området finder du de seneste nyheder indenfor landevej, mountainbike, triatlon, cyclecross, bane, fixie og BMX. Området er dedikeret til den kræsne amatør, som er på jagt efter den nyeste seje cykel, det lækre tilbehør eller det cooleste til garderoben.

URBAN LIVING

For de fleste mennesker i København og de større danske byer, er cyklen deres primære transportmiddel. I URBAN LIVING området kan du blandt andet finde smukke citybikes, praktiske ladcykler og kvalitetscykler til børn.

E-MOBILITY

I E-MOBILITY området finder du et bredt udvalg af de mest betydningsfulde el-cykel mærker, samt de seneste nyheder og teknologiske fremskridt i denne genre. El-cykler er den hurtigst voksende kategori af solgte cykler, og Københavns Kommune understøtter brugen af el-cykler og el-ladcykler ved at udvide cykelstier og bygge de såkaldte cykel motorveje for de hurtigste cykelpendlere.

KIDS ADVENTURE

Copenhagen Bike Show er i høj grad en familie event, og vi er meget optagede af, at udbrede cykelglæden blandt børn. KIDS ADVENTURE området vil fremvise de mest populære og cooleste børnecykler og tilbehør, som hjælper børn til at finde glæden og fordelene ved cykling. Vi bygger en stor cykelbane til løbecykler, så forældre kan få de mindste op og i gang med at cykle.

EVENT + TRAVEL

Leder du efter det næste spændende motionscykelløb, så er EVENT + TRAVEL området noget for dig. Det er også her du finder kombinerede rejser, træningslejre og cykelferier i Danmark og udlandet.

SPRING SALE

Alle elsker at gøre en god handel, og SPRING SALE området tilbyder præcis det: Special tilbud på udvalgte cykler, tilbehør og beklædning. Kig forbi og gør en god handel!

Download information, kontrakt og vilkår

Klik nedenfor og hent de relevante dokumenter.

info150   kontrakt150   vilkar150   kort150